SON DAKİKA

HAFTANIN MAÇLARI

Başkan Aydemir: Kızıltepeli Futbolseverleri Maça Davet Ediyorum

Son Güncelleme :

11 Nisan 2024 - 20:45

Array
Başkan Aydemir: Kızıltepeli Futbolseverleri Maça Davet Ediyorum
Array

Kızıltepe 47 Spor Başkanı Lokman Aydemir, Yalımköyspor ile karşılaşacak Şampiyonluk maçına Kızıltepeli sporseverleri takıma destek çağrısı yaptı.

Kızıltepe 47 Spor Başkanı Lokman Aydemir, Yalımköyspor ile karşılaşacak Şampiyonluk maçına Kızıltepeli sporseverleri takıma destek çağrısı yaptı

Mardin 1. Amatör futbol liginde mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Kızıltepe 47 Spor, şampiyonluk hedefine çok yakın. Hafta sonunda Mardin Yalımköy Spor ile karşılaşacak olan Kızıltepe 47 Spor maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

“SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ”

Kızıltepe 47 Spor Kulübü Başkanı Lokman Aydemir, Kızıltepe halkını takımının şampiyonluk maçına davet etti. “Sen yoksan bir kişi eksiğiz” diyen Aydemir, “Hafta sonu pazar günü evimizde Mardin Yalımköy maçına şampiyonluk parolasıyla çıkacağımız karşılaşmaya bütün taraftarlarımızı davet ediyor ve takımımız için herkesi tek ses, tek yürek olmaya davet ediyoruz. Takımımızı 90 dakika susmadan, yorulmadan destekleyeceğiz. Hep birlikte başarabilmenin yolu kenetlenmekten geçiyor ve biz kenetlendikçe başaracağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bütün Kızıltepe’yi şehrimizin takımını sonuna kadar desteklemeye davet ediyoruz, sizlerin desteği olmadan sonuca ulaşamayacağımızın bilincindeyiz” diyerek Kızıltepeli sporseverleri maça davet etti.

Takımın tribün koçu Valdan Reis de Kızıltepeli futboldeverlere seslenerek destek çağrısında bulundu. Valdan Reis, yaptığı açıklamada “Sevgili Kızıltepeli futbolseverler bu pazar oynanacak olan Kızıltepe47sporumuz Yalımspor ile yapacağı şampiyonluk maçına davetlisiniz. ‘Şampiyonluk Yolunda Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz’ şiariyla hareket edelim. Hep bir olalım, şimdi birlikte olma zamanı. Şampiyonluk turunu bu pazar birlikte atalım. Sevgi ve saygılarımla…” İfadelerini kullandı.

Array

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.